Jongeren

talenten en behoeftes samenbrengen

Misschien zijn er dingen waar je mee worstelt, spelen er uitdagingen met je ouders, op school, in je vrije tijd of in je dag- en nachtritme. Wanneer je je wat somber of minder energiek voelt of niet helemaal lekker in je vel zit, helpen wij jou weer vooruit.

Samen kijken we wat jouw wereld ingewikkeld maakt, maar we kijken vooral naar wat goed gaat, wat jij leuk vindt en wat jouw unieke en sterke punten zijn. In onze begeleiding staan we naast je. Als er thuis problemen zijn, werken we samen met jou én je ouder(s)/opvoeders. Wanneer school een uitdaging vormt, gaan we samenwerken met jouw school om je te begeleiden. En als je jezelf in een spannende situatie bevindt, zijn wij er om met je mee te gaan.

WE GAAN Uitdagingen overwinnen

Wanneer je te maken hebt met (dreigend) langdurige schooluitval en/of een sociaal isolement, dan kan educatieve dagbesteding bij Horizon begeleiding de sleutel zijn tot een positieve verandering. Samen met jou én je school bekijken we welke modules het beste aansluiten bij jouw behoeften en talenten. Want ons doel is dat jij weer kunt meedoen in het onderwijs of een andere passende (dagbesteding) plek.

Wij bieden educatieve dagbesteding op maat, helemaal afgestemd op jouw niveau en behoeften. Dit vindt plaats op een begeleidingslocatie in je eigen regio. En of je nu graag leert in een groep of juist individuele aandacht nodig hebt, wij passen ons aan jouw wensen en behoeften aan zodat jij succes kan ervaren. Op deze manier bouwen we samen aan een traject om je uitdagingen te overwinnen en je te ontwikkelen.

Heb je vragen over hoe wij jou kunnen helpen of wil je meer weten over de aanmeldprocedure?

Bel: 0592 – 24 12 16 of stuur een e-mail