Jongeren

samen op ontdekkingsreis

Misschien zijn er dingen waar je mee worstelt, spelen er uitdagingen met je ouders, op school, in je vrije tijd of in je dag- en nachtritme. Wanneer je je wat somber of minder energiek voelt of niet helemaal lekker in je vel zit, helpen wij jou weer vooruit.

Samen met jou gaan we op ontdekkingsreis zodat wij ook begrijpen wat jouw wereld soms een beetje ingewikkeld maakt. Hier kijken we vooral naar wat goed gaat, wat jij leuk vindt en wat jouw unieke en sterke punten zijn. In onze begeleiding staan we naast je. Als er thuis problemen zijn, werken we samen met jou én je ouders. Wanneer school een uitdaging vormt, gaan we hand in hand samenwerken met jouw school om je te begeleiden. En als je jezelf in een spannende situatie bevindt, zijn wij er om met je mee te gaan.

uitdagingen overwinnen in het onderwijs

Wanneer je te maken hebt met (dreigend) langdurige schooluitval en/of een sociaal isolement, dan kan educatie bij Horizon begeleiding de sleutel zijn tot een positieve verandering. Samen met jou én je school bekijken we welke modules het beste aansluiten bij jouw behoeften en talenten. Want ons doel is dat jij weer kunt meedoen in het reguliere onderwijs.

Bij ons is educatie niet zomaar lesgeven, het is een avontuur die we samen aangaan. Wij bieden educatie op maat, helemaal afgestemd op jouw niveau en behoeften. Educatie vindt plaats op een begeleidingslocatie in je eigen regio. En of je nu graag leert in een groep of juist individuele aandacht nodig hebt, wij passen ons aan jouw wensen en behoeften aan om educatie voor jou tot een succes te maken. Op deze manier bouwen we samen aan een traject om je uitdagingen te overwinnen en je te ontwikkelen.

Heb je vragen over hoe wij jou kunnen helpen of wil je meer weten over de aanmeldprocedure?

Bel: 0592 – 24 12 16 of stuur een e-mail