Werken bij

Ben je enthousiast om bij ons te komen werken? Deel je ideeën met Horizon begeleiding

Vergroot je werkgeluk

Wij zijn altijd op zoek naar talenten zoals jij. Bij ons heb je de vrijheid om jouw werkgeluk te vergroten. We willen graag dat je je ideeën en suggesties met ons deelt en gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar jouw talenten liggen. Stel jezelf dus voor als een waardevolle aanvulling binnen onze organisatie door je (open)sollicitatiebrief en CV te mailen naar:hrm@horizonbegeleiding.nl

Wat we je nog even willen vertellen is dat we een organisatie zijn met korte lijnen en dat we werken met zelforganiserende teams. Dit brengt autonomie en veel vrijheid rond het inrichten van je werk met zich mee. Er zijn slechts drie eisen die we stellen om bij ons te kunnen werken:

  • Enthousiasme
  • Een afgeronde (relevante) Hbo-opleiding
  • Een geldige SKJ registratie of lesbevoegdheid

Enthousiasme vinden we het allerbelangrijkste en wanneer je (nog) niet in het bezit bent van een SKJ registratie, gaan we graag samen met jou op zoek naar een passend traject om de registratie in orde te maken.

We blijven graag in contact

Misschien hebben we op dit moment geen directe positie beschikbaar, maar we willen graag met jou in contact blijven. Daarom bewaren we je gegevens (maximaal een jaar) in ons bestand. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat doordat je je gegevens naar ons stuurt. Uiteraard behandelen we je gegevens met de grootste zorgvuldigheid en delen deze alleen intern met collega’s die betrokken zijn bij de selectieprocedure.

Actuele vacatures

Kom met ons kennismaken tijdens een koffiedate. Houd ook onze LinkedIn pagina in de gaten. Wij horen graag van je.