Werken bij

Altijd uniek, dat zijn wij! Vanuit die basis begeleiden wij jongeren die onze hulp goed kunnen gebruiken. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s voor ambulante en educatieve begeleiding van jongeren die onze hulp goed kunnen gebruiken. We werken vanuit de basishouding: ‘Als ik jou niet begrijp, heb ik niet goed geluisterd’.

Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen actuele vacatures, maar wij vinden het leuk om met je in contact te komen.

We zijn een organisatie met korte lijnen en we werken met zelforganiserende teams

Dit brengt autonomie en vrijheid rond het inrichten van je werk.

Dit klinkt natuurlijk ideaal, toch zijn er twee eisen die we stellen om bij ons te kunnen werken:

  • een (bijna) afgeronde HBO-opleiding
  • een (geldige) SKJ registratie.

Ben je (nog) niet in het bezit van een SKJ registratie?
Dan gaan we samen met jou op zoek naar een passend EVC traject om de registratie in orde te maken.

We staan open voor jouw ideeën en suggesties

Andere voorwaarden om jouw werk zo leuk mogelijk te maken, laten we (binnen bepaalde kaders) helemaal aan jou en de regioteams over. We staan open voor jouw ideeën en suggesties op dit gebied en gaan hierover graag met je in gesprek. Zie jij jezelf bij ons werken? Stel jezelf aan ons voor door je motivatie en CV te mailen naar hrm@horizonbegeleiding.nl

Misschien hebben we niet meteen een plek voor je, om die reden houden we je gegevens maximaal een jaar in portefeuille. Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat doordat je je gegevens naar ons stuurt. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig met je gegevens om en worden deze alleen intern gedeeld met collega’s die betrokken zijn bij selectieprocedures.