Kijk voor actuele vacatures op onze nieuwspagina.

Open sollicitatie begeleider in de regio Groningen, Friesland en Drenthe

Horizon begeleiding biedt specialistische individuele begeleiding aan jongeren en (jong) volwassenen die als gevolg van complexe (psychiatrische) problematiek uitvallen uit één of meerdere maatschappelijke domeinen. Onze doelgroep betreft voornamelijk jongeren en (jong) volwassenen van 13 tot gemiddeld 35 jaar die problemen ondervinden als gevolg van ASS-gerelateerde problematiek (Autisme, PDD-NOS, Asperger), ADHD, Depressie en / of  angststoornissen.

Het Horizon begeleiding is vernieuwend, vooruitstrevend en staat midden in de maatschappij. Werken bij Horizon begeleiding betekent werken bij een inspirerende organisatie. In onze zorgverlening hanteren wij de volgende kernwaarden, deze waarden staan bij al onze activiteiten centraal:

  • Voor iedereen een plek;
  • Oprechte betrokkenheid;
  • Er is altijd een oplossing.

Onze missie: Vanuit oprechte betrokkenheid creëren wij ontwikkelingsmogelijkheden op een manier en in een tempo die bij hen past. Met als doel dat zij voldoende eigen regie krijgen en kunnen participeren op maat in de maatschappij.

Wij zijn regelmatig op zoek naar HBO- geschoolde en SKJ – geregistreerde begeleiders met kennis en ervaring op het gebied van ASS- gerelateerde en andere psychiatrische problematiek. Ons werkgebied is Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bieden de specialistische individuele begeleiding in de directe leefomgeving en op de oefenlocaties in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Wil je samen met circa 30 collega’s voor jongeren en (jong) volwassenen het verschil maken en ben je in het bezit van een diploma SPH of soortgelijke opleiding en SKJ geregistreerd? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen via het formulier rechts op de pagina. Ook ZZP’ers worden uitgenodigd te reageren.

Sollicitatieformulier

Betreft:
Open sollicitatieVacature

Uploaden brief (max. 4MB / .doc .pdf):

Uploaden CV (max. 4MB .doc .pdf):

(* = altijd invullen)