Vacature voor Begeleider in Groningen, Friesland en Drenthe

In verband met uitbreiding van onze regioteams in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar HBO- geschoolde en SKJ geregistreerde begeleiders met kennis en ervaring op het gebied van ASS- gerelateerde en andere psychiatrische problematiek. Wij bieden de specialistische individuele begeleiding in de directe leefomgeving en op de oefenlocaties in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Wil je samen met circa 30 collega’s voor jongeren en (jong) volwassenen het verschil maken en ben je in het bezit van een diploma SPH of soortgelijke opleiding en SKJ geregistreerd? Dan nodigen wij je uit om te reageren op de vacature voor Begeleider.

 

Vacature begeleider 3 provincies september 2017

Open dag 17 maart Alétho in Groningen

Sinds december 2016 heeft Alétho een nieuwe vestiging in Groningen aan Friesestraatweg 213K (4e verdieping). Iedereen die geïnteresseerd is in deze werkgerichte ICT dagbesteding is welkom op de open dag op vrijdagmiddag 17 maart van 15:00 tot 18:00 uur voor een hapje en drankje!

 

Vacature Medewerker Debiteuren-en crediteurenadministratie 20 uur p/w

In verband met uitbreiding van ons backofficeteam zijn wij op zoek naar een medewerker Debiteuren- en crediteurenadministratie. Heb jij een afgeronde MBO opleiding en brede ervaring van tenminste drie jaar bij een soortgelijke organisatie? Dan vragen wij je te reageren op deze afwisselende en uitdagende baan voor 20 uur per week, voor de duur van 1 jaar. Download hier de volledige vacaturetekst Vacature debiteurenbeheer.

vacatures begeleider Groningen / Drenthe

Horizon begeleiding biedt specialistische individuele begeleiding aan jongeren en (jong) volwassenen die als gevolg van complexe (psychiatrische) problematiek uitvallen uit één of meerdere maatschappelijke domeinen. Onze doelgroep betreft voornamelijk jongeren en (jong) volwassenen van 13 tot gemiddeld 35 jaar die problemen ondervinden als gevolg van ASS-gerelateerde problematiek en /of angststoornissen.

Het Horizon begeleiding is vernieuwend, vooruitstrevend en staat midden in de maatschappij. Werken bij Horizon begeleiding betekent werken bij een inspirerende organisatie. In onze zorgverlening hanteren wij de volgende kernwaarden, deze waarden staan bij al onze activiteiten centraal:

  • Voor iedereen een plek;
  • Oprechte betrokkenheid;
  • Wij zien altijd een oplossing.

Onze missie: Vanuit oprechte betrokkenheid creëren wij ontwikkelingsmogelijkheden op een manier en in een tempo die bij onze cliënten passen. Met als doel dat zij voldoende eigen regie krijgen en kunnen participeren op maat in de maatschappij.

In verband met uitbreiding van onze regioteams in Groningen en Drenthe zijn wij op zoek naar HBO- geschoolde en SKJ geregistreerde begeleiders met kennis en ervaring op het gebied van ASS- gerelateerde en andere psychiatrische problematiek. Wij bieden de specialistische individuele begeleiding in de directe leefomgeving en op de oefenlocaties in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Wil je samen met circa 30 collega’s voor jongeren en (jong) volwassenen het verschil maken en ben je in het bezit van een diploma SPH of soortgelijke opleiding en SKJ geregistreerd? Dan nodigen wij je uit om te reageren op de vacature voor begeleider of begeleider zzp.

Uitzending RTL 4 LifestyleXperience

rtl-logo

Op 12 december zijn de opnames geweest voor een item in het programma RTL 4 programma LifestyleExperience. Een erg geslaagde opnamedag met een heleboel collega’s en jongeren die mee hebben gewerkt!

Het item wordt op 1e kerstdag, zondag 25 december 2016 om 14:20 uur op RTL4 uitgezonden, de herhaling op zaterdag 31 december 2016 om 15:10 uur RTL5

 

Informatiepunt geopend voor mensen met een intensieve zorgvraag

Meldpunt Juiste Loket

Per 1 oktober 2016 is het Meldpunt Juiste Loket gelanceerd. Iedereen kan hier terecht met vragen rondom de organisatie van de zorg en ondersteuning voor kinderen en volwassenen met een intensieve zorgvraag.

Het Meldpunt beantwoordt vragen als:

  • Vraagt u zich af welke instantie verantwoordelijk is voor de persoonlijke verzorging, begeleiding en/of verpleging en hoe u dit kunt regelen?
  • Wilt u weten of een indicatie vanuit de Wlz mogelijk is?
  • Vraagt u zich af of er sprake is van intensieve kindzorg (IKZ)?

Zowel ouders, verzorgers als professionals kunnen voor dergelijke en andere vragen of knelpunten contact opnemen met het Meldpunt. Daarbij is het ten aanzien van deze zorg en ondersteuning voor kinderen vanaf 1 oktober mogelijk dat medewerkers van het Meldpunt op huisbezoek of naar betrokken instanties gaan.

Voor wie?

  • Mensen met zorg of ondersteuning die valt onder Jeugdwet, Wmo, Zvw of Wlz.
  • Mensen die nog geen zorg of ondersteuning hebben en deze willen aanvragen.
  • Ouder(s), verzorger(s) en professionals bij vraagstukken rondom het organiseren van zorg en ondersteuning aan kinderen met een intensieve zorgvraag of criteria van intensieve kindzorg (IKZ).
  • Professionals zoals onderwijs- en zorgconsulenten, cliëntondersteuners en medewerkers van de gemeente, zorgverzekeraar, zorgkantoor, SVB en CIZ.

Contact

Het Meldpunt Juiste Loket is te benaderen op de volgende manieren:

Duizenden kinderen zitten ‘volstrekt onnodig’ thuis

Duizenden kinderen zitten ‘volstrekt onnodig’ thuis doordat een deel van de scholen en gemeenten onvoldoende zijn best doet een passende onderwijsplek te vinden. Dit zegt voormalig Kinderombudsman Marc Dullaert, die de thuiszittersproblematiek de afgelopen maanden bestudeerde. Lees hier het artikel uit de Volkskrant

julianadorp/anapoulowna- Thijs (r) en Daan de groot wachten met hun moeder op het station van annapoulowna voordat zij onderweg gaan naar hun school in Amsterdam. bij repo. foto raymond rutting / de volkskrant

julianadorp/anapoulowna- Thijs (r) en Daan de groot wachten met hun moeder op het station van annapoulowna voordat zij onderweg gaan naar hun school in Amsterdam. bij repo. foto raymond rutting / de volkskrant