Horizon begeleiding kan je helpen op een manier die bij jou past

Zit je in een periode dat het niet goed met je gaat? Voel je je angstig, eenzaam en somber? Vind je het moeilijk om vrienden te maken of contact te leggen met klasgenoten? Gaat het niet goed op school? Als je last hebt van dit soort problemen vind je het misschien lastig om er over te praten. Toch is het vaak de eerste stap naar een oplossing. Praat er dus over met iemand die jij vertrouwt. Bijvoorbeeld een goede vriend of vriendin, je ouders of je leraar. Het is fijn als iemand naar je luistert en met je meedenkt.

Wij luisteren naar jouw verhaal

Jij of je ouders kunnen ook contact op nemen met Horizon begeleiding. Dat kan telefonisch, per mail of per brief. Een professionele medewerker van Horizon begeleiding luistert naar jouw verhaal en kan verder uitzoeken wat er precies aan de hand is. Ze probeert samen met jou en je ouders antwoorden te zoeken op vragen als: Wat is volgens jou het probleem? In welke situatie komt het probleem naar voren? Hoe lang is het probleem er al? Wat hebben jij of je ouders al zelf gedaan? Waarom werkte dat niet goed? Met een medewerker van Horizon begeleiding wordt verder gekeken hoe jij het beste geholpen kunt worden.

Neem contact op met Horizon begeleiding. Je wordt dan op een persoonlijke en vertrouwelijke wijze geholpen. Gezamenlijk gaan we bepalen wat het beste voor jou is.

Heb je een vraag?

(* = altijd invullen)